Verzenden & bezorging

Verzending boeken
We houden van helderheid en transparant werken, zo ook met onze verwerking en verzendkosten. Hier ziet u de vaste bedragen voor verzending van bestellingen. Dit geldt voor zendingen binnen Nederland & België.

Bestemming Verzendkosten (bestelwaarde onder € 20,-) Verzendkosten (bestelwaarde € 20,- of meer)
Nederland Slechts € 1,95 Gratis verzending
België Slechts € 1,95 Gratis verzending

Verzending digitale producten
De activatiecodes voor Van Dale Online worden gratis per e-mail opgestuurd. De Van Dale e-books worden u in uw account als download aangeboden.  

Bezorging boeken
De verzending van onze boeken wordt door het Centraal Boekhuis in Culemborg verzorgd. Hier worden onze orders gepicked en klaargezet voor PostNL. De bezorging van de bestellingen worden door PostNL vaak als pakketpost bij u aan de deur afgeleverd. Momenteel ontvangt u geen Track & Trace-code. Om u te helpen met de verwachte bezorgdag hebben we hieronder een schema voor u opgesteld:

Dag van bestellen Dag van bezorgen
Maandag tot ongeveer 20:30 uur Woensdag
Dinsdag tot ongeveer 20:30 uur Donderdag
Woensdag tot ongeveer 20:30 uur Vrijdag
Donderdag tot ongeveer 20:30 uur Zaterdag
Vrijdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag tot ongeveer 20:30 uur Dinsdag

De bezorging is afhankelijk van de beschikbaarheid van de door u bestelde producten. Het schema is gebaseerd op 48 uurslevering.

LET OP!
Bezorging naar België duurt 5 tot 10 werkdagen. 

De PostNL-app
Met de gratis PostNL-app volgt u eenvoudig de status van al uw pakketten. Heeft u de bezorger gemist? Dan wijzigt u heel eenvoudig de bezorging naar een ander moment of naar een PostNL-locatie. Meer informatie over de PostNL-app vindt u hier.

Bezorging digitale producten
De Van Dale e-books zijn direct na betaling te downloaden via uw account. De activatiecode voor Van Dale Online ontvangt u binnen 30 minuten na betaling per e-mail. Mail niet ontvangen? Controleer dan de map met ongewenste e-mail of neem contact met ons op via het contactformulier.

Bestellen