Kindle Paperwhite eReader

Geen schittering bij fel zonlicht
In tegenstelling tot de weerspiegelende schermen van tablets en smartphones leest de nieuwste Kindle Paperwhite als papi ... Lees meer

€ 100,66
Lid van Thuiswinkel WaarborgGratis verzending vanaf 19,95 euroBinnen 14 dagen gratis retourneren
Omschrijving

Geen schittering bij fel zonlicht
In tegenstelling tot de weerspiegelende schermen van tablets en smartphones leest de nieuwste Kindle Paperwhite als papier; geen hinderlijke schittering, zelfs bij fel zonlicht.

Geen vermoeide ogen in het donker
De geavanceerde verlichting voert het licht van de Paperwhite naar de display, terwijl tablets met achtergrondverlichting in je ogen schijnen. Je kunt daarom comfortabel lezen met Paperwhite, zonder je ogen te belasten. Pas de helderheid van het scherm aan om bij elk licht prettig te lezen.

Maandelijks opladen, niet dagelijks
Met de Kindle Paperwhite hoef je niet steeds op zoek naar een stopcontact. Eén keer opladen kan voldoende zijn voor acht weken (op basis van een half uur lezen per dag, uitgeschakelde draadloze verbinding en lichtinstelling tien). Tablets moeten daarentegen elke nacht worden opgeladen.

Eén hand, dus comfortabel lezen
Dunner dan een potlood en lichter dan de meeste tablets, waardoor je de Kindle comfortabel in één hand kunt houden voor lang leesplezier.

Geen afleiding
De Kindle Paperwhite is nadrukkelijk ontworpen als een echte e-reader. Concentreer je 100% op het lezen, zonder te worden afgeleid door bijvoorbeeld e-mails.

Gratis Van Dale-woordenboeken!
Gebruikers van Kindle krijgen gratis toegang tot de digitale versie van:
- Van Dale Groot woordenboek hedendaags Nederlands
- Van Dale Groot woordenboek Nederlands-Engels
- Van Dale Groot woordenboek Engels-Nederlands

Klantbeoordelingen
Beoordeel het product en help anderen
We horen graag wat je vanKindle Paperwhite eReadervindt.
Beoordeling


Bestellen