Van Dale Online professioneel Duits (kwartaaltoegang)

Vind de best passende vertaling, controleer of de spelling klopt, luister naar de juiste uitspraak of zoek naar exacte bewoordingen: Van Dale Online Duits staat altijd en ... Lees meer

Direct leverbaar
€ 20,00
-
+
Lid van Thuiswinkel WaarborgGratis verzending vanaf 19,95 euroBinnen 14 dagen gratis retourneren
Omschrijving

Vind de best passende vertaling, controleer of de spelling klopt, luister naar de juiste uitspraak of zoek naar exacte bewoordingen: Van Dale Online Duits staat altijd en overal voor je klaar.

Met dit pakket heb je toegang tot de meest uitgebreide versies van Van Dale Duits-Nederlands en Nederlands-Duits.

Je gebruikt Van Dale Online op elk formaat scherm. Dat kan via een internetbrowser en via een app op je mobiele telefoon of tablet. Internet is de ideale omgeving voor woordenboeken, want de ruimte is er vrijwel onbeperkt. Je krijgt dus veel meer inhoud – denk bijvoorbeeld aan alle meervoudsvormen en werkwoordvervoegingen – en meer mogelijkheden dan in traditionele papieren woordenboeken, inclusief dagelijkse updates met de nieuwste woorden.

Antwoord op je taalvragen vind je eenvoudig en snel. Na invoer van je zoekopdracht zie je direct de resultaten, bijvoorbeeld een trefwoord, een voorbeeldzin of een vermelding binnen een artikel. Met jokers kun je gerichter zoeken, zodat zelfs de kleinste details van deze grootse woordenboeken je niet ontgaan. Verder zoeken binnen een zoekresultaat kan uiteraard ook. Of werk met verbogen of vervoegde vormen. En mocht je de spelling even niet weten, dan helpen we je verder met suggesties.

Van Dale Online is een abonnement. Je kiest welke woordenboeken je wilt en of je deze per maand of per jaar wilt afrekenen. Koop je in voor een bedrijf of organisatie? Neem dan voor een passende offerte contact op via zakelijk@vandale.nl of +31 (0)88 700 26 67.

Probeer Van Dale Online gerust eerst uit – gratis en zonder verplichtingen. Klik hier om een proefabonnement af te sluiten.

Specificaties
Meer informatie
Taal NL-DU / DU-NL
Periode Kwartaal
Gebruik Professioneel
Klantbeoordelingen
Beoordeel het product en help anderen
We horen graag wat je vanVan Dale Online professioneel Duits (kwartaaltoegang)vindt.
Beoordeling


Bestellen