Van Dale Synoniemen Online

Zit nooit meer om een woord verlegen en communiceer effectiever met gevarieerder taalgebruik! Dat is nu mogelijk, dankzij het Van Dale Synoniemen Online.

M ... Lees meer

€ 0,00
Lid van Thuiswinkel Waarborg
Omschrijving

Zit nooit meer om een woord verlegen en communiceer effectiever met gevarieerder taalgebruik! Dat is nu mogelijk, dankzij het Van Dale Synoniemen Online.

Met zo'n 80.000 trefwoorden en ruim 300.000 betekenisverwante woorden is Van Dale Synoniemen Online het 'dikste' Nederlandse onlinesynoniemenwoordenboek.

Voor wie?
Synoniemen Online is voor iedereen die Nederlandse teksten schrijft in een zakelijke omgeving, denk aan marketeers, juristen, journalisten en reclamebureaus. Maar ook in het onderwijs is Synoniemen Online onmisbaar. 

Als je schrijft is het essentieel om juist die woorden te gebruiken die precies uitdrukken wat je wilt zeggen. Dit onlinesynoniemenwoordenboek helpt je om je beter uit te drukken. Ook wil je voorkomen dat je te vaak hetzelfde woord gebruikt in een tekst. Van Dale Synoniemen Online helpt je om geschikte alternatieven te vinden.

Daarom Van Dale Synoniemen Online:

  • Nooit meer om een woord verlegen
  • Effectievere communicatie
  • Betere stijl en gevarieerder taalgebruik
  • Veel betekenisverwante woorden bij een groot aantal (80.000) trefwoorden
  • Alleen betekenisverwante woorden, zonder dat je afgeleid wordt door andere informatie
  • Uitleg over het verschil in betekenis van het betekenisverwante woord met het trefwoord
  • Van Dale Synoniemen Online bevat bijna zes keer meer woorden dan gratis hulpbronnen!

Van Dale Synoniemen Online zit standaard bij de onlinewoordenboeken Dikke Van Dale Online en Van Dale Online professioneel Nederlands (Hedendaags Nederlands).

Je kunt geen toegang tot alleen Van Dale Synoniemen Online krijgen, het hoort altijd bij een abonnement op de onlinewoordenboeken Dikke Van Dale Online of Van Dale Online professioneel Nederlands (Hedendaags Nederlands).

Probeer nu gratis
Heb je geen toegang tot een van deze onlinewoordenboeken, maar wil je Van Dale Synoniemen Online wel even uitproberen? Vraag dan nu gratis en zonder verplichtingen een proefabonnement op de Dikke Van Dale Online plus Van Dale Synoniemen Online aan.

Heb je vragen over Van Dale Synoniemen Online? Raadpleeg dan hier de FAQ.

Specificaties
Meer informatie
Gebruik Professioneel
Klantbeoordelingen
Beoordeel het product en help anderen
We horen graag wat je vanVan Dale Synoniemen Onlinevindt.
Beoordeling


Bestellen