Van Dale Vertaalbureau - Duits

Het Duits is de taal van onze oosterburen. Maar niet alleen in Duitsland wordt Duits gesproken. Ook in Oostenrijk en in delen van bijvoorbeeld Zwitserland (Zwitser-Duits), Itali ... Lees meer

€ 0,00
Lid van Thuiswinkel WaarborgGratis verzending vanaf 19,95 euroBinnen 14 dagen gratis retourneren
Omschrijving

Het Duits is de taal van onze oosterburen. Maar niet alleen in Duitsland wordt Duits gesproken. Ook in Oostenrijk en in delen van bijvoorbeeld Zwitserland (Zwitser-Duits), Italië (het Duits van Zuid-Tirol), België en Luxemburg is Duits de voertaal. In totaal hebben meer dan honderd miljoen Europeanen het Duits als moedertaal.

Behalve onze buren zijn de Duitsers ook onze belangrijkste handelspartners. Nederlandse bedrijven moeten daarom geregeld in het Duits communiceren. En dat steekt nauw. Juist omdat het Duits ogenschijnlijk zoveel op het Nederlands lijkt, liggen fouten op de loer. Zo kun je een Duitser beter niet beloven dat je hem zult bellen, want dan zeg je in feite dat je gaat blaffen.

Verder zijn er natuurlijk de beruchte naamvallen, waarmee een fout gauw gemaakt is. En hoe dicht Duitsland ook bij ons land ligt, er zijn toch belangrijke cultuurverschillen. Zo kun je een Duitser minder snel tutoyeren dan een landgenoot.

Goed zakendoen begint met goed communiceren. Alle reden dus om te kiezen voor de zekerheid van een professionele vertaling van vertaalbureau Van Dale Vertalingen.

Waarom Duits vertaalbureau Van Dale Vertalingen?

Bij vertaalbureau Van Dale Vertalingen bent u aan het juiste adres voor een perfecte Duitse vertaling. Onze vertalers en revisors zijn allemaal moedertaalsprekers en academisch geschoold. Zij hebben bovendien kennis van de specifieke Duitse cultuur. Tevens zijn zij speciaal geselecteerd op hun uitgebreide werkervaring en vakspecifieke kennis.

  • Vertaald door de beste vertalers
  • 100% revisie door vakspecialisten
  • ISO 9001-gecertificeerd en conform NEN-norm 15038
  • Klantspecifiek terminologie- en tekstbeheer
  • Met Van Dale-kwaliteitsgarantie
  • Vakvertalingen: financieel, juridisch, medisch, technisch, beleidsteksten, jaarverslagen & corporate communicatie,  marketing & communicatie

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via 088-VDTALEN (088-8382536). 

Klantbeoordelingen
Beoordeel het product en help anderen
We horen graag wat je vanVan Dale Vertaalbureau - Duitsvindt.
Beoordeling


Bestellen